Pages

23 Şubat 2012 Perşembe

Küçük Mucizeler Dükkanı

Hani bazen her şey ters gitmeye başladığında, hiçbir şeye inancımız kalmaz ya ve sanki hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak, hiçbir şey düzelmeyecek sanırız ya,
işte o an aslında hayatın bizim için ne gibi sürprizler hazırladığı, hayatımızda hangi mucizelerin yer alacağı hiç aklımıza gelmez...Oysa ki hayat, bize, bizim bilmediğimiz ne güzellikler getirecektir kimbilir :)




Debbie Macomber tarafından kaleme alınan bu kitap, tam da bu olay üzerine yazılmış, çok sıcak bir kitap.
Hiçbir ortak noktaları bulunmayan 4 kadının, farklı amaçlar uğruna başladıkları örgü örme paydasında buluşmaları ve hayatın onlar için hazırladığı küçük mucizelere tanık oluyoruz.

Bir kere, okuması gerçekten kolay bir kitap, dili akıcı ve konusu itibarı ile sizi yormadan kolayca okuyabileceğiniz kitaplardan biri. Özellikle uçak veya herhangi bir ulaşım aracında, size güzel vakit geçirtebilecek türde.

Siz okurken nasıl bir his uyanacak içinizde bilmiyorum. Belki de "bu kadar da herşey rayına oturmaz, roman işte" diye de düşünebilirsiniz ama ben okurken bana geçen duygu, sıcaklık oldu. Sevdim kitabı :)

Okuyanlar vardır aranızda, belki sevenler kadar sevmeyenler de vardır.
Farklı yorumların olacağını düşünüyorum. Eğer siz de kitabı okuyanlardan biri iseniz, yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim :)



10 yorum:

Meyra dedi ki...

Selincim okumadım bu kitabı ama biliyorum bloglardada fazlasıyla post okudum kendisi hakkında..Elimdeki yeni aldığım kitaplarımı tahmin ediyorum mayıs başlarında bitiricem,sonrasında baharda yapacağım yolculuğumda bana bu kitap eşlik edecek.tıpkı senin önerin gibi;)

FıstıklıTombi dedi ki...

Selinciğim ;
Bu kitabı çevremdeki hemen hemen herkes okudu ve inan hepsi farklı yorumlarda bulundu
Bense çok kararsızım bu kitabı okuyup okumamak da
En iyisi listeye ekleyeyim
Kitabın süksesi geçince okuyayım..

Hande dedi ki...

Ben bu kitabı çok merak ediyorum. Hakkında yazılan yorumlar hep olumlu. Senede de okuduktan sonra okunacaklar listesinin başına geçiriyorum canım :)

lolipu dedi ki...

ben okudum ve çok sevdim.Dediğin gibi akıcı bir kitap olmasından dolayı rahat okunuyor. Keyifli vakit geçirtiyor. Bitince hemen devamı olan'Bir Yumak Mutluluk'u da okudum. O da çok güzel:))

zeynep bayram dedi ki...

Selinnnn,şu an yarısındayım...bencede çok akıcı ve sakin bir kitap.... yalnız Carol un yaşadıklarından biraz etkilendim.Belkide aynı sorunla bende üzülmüştüm ondandır...sonuna merakla ilerliyorum:)

Unknown dedi ki...

Ben de okumuş ve çok beğenmiştim.Şimdi Bir Yumak Mutluluk'u da alsam mı diye düşünüyorum:)

Selin Ergeçer dedi ki...

Meyracim,yolculuk icin en iyi secimlerden biri,pisman olmazsin :)

DarLa,haklisin bazen birseyi cok duyunca sagdan soldan,insanin onu okuyasi veya yapasi gelmez ama aklinda olsun bu kitap,ileride oku :))

Handecim,okuyup yorumlarini paylasirsan cok sevinirim, seninle kitap zevkimiz benziyor cunku :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Lolipu,ben de onu merak ediyorum,bunun devami mi bilmiyorum,alip okuyacagim;)

Zeynep Bayram, sonunda gulumseyeceksin,emin ol :))

Kitap Kurduyum Ben, hah ayni seyi ben de dusunup duruyorum ve sanirim alacagim ;)

Zeynep'in Evi dedi ki...

Okuyup sevenlerden biri de benim Selincim senin de yazdığın gibii çok kolay bir dili vardı ve bana da birçok şeyin olabilirliğini anlattı..

Selin Ergeçer dedi ki...

Zeynepcim,kitap zevkimiz benziyor seninle:) zaman zaman unuttugumuz seyleri hatirlamamiz acisindan faydali oldu ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...