Pages

25 Kasım 2013 Pazartesi

Kızlar Bizim Eve Gelirse... :)

Kızlar bizim eve gelirse ne olur? Ev sahibinin bir kulağı sürekli kapıda olur; bu gürültüye acaba komşulardan biri kapıya gelir mi diye ve hatta içinden düşünür; komşulardan biri kapıyı çalarsa, acaba duyar mıyım? :)))))))

Geçen cuma akşamı da tam böyle bir geceydi işte, bol kahkahalı, dedikodulu, bol yemekli ve eğlenceli :)



Ispanaklı Lazanya ki tarifi bir sonraki postta paylaşılacak, zeytinyağlı dolma, keçi peynirli peksimetler, meksika fasülyeli tavuk salatası, roastbeefli sandviçler, ton balıklı tel şehriye salatası gece için hazırladığım yiyeceklerdi. Son zamanlarda yemek yerine misafirleri böyle kokteyl şeklinde ağırlamak daha hoşuma gidiyor ve tabii ki cips ve yeşil zeytini de unutmamak gerek :)

Ve Tüloşumun hazırlayıp getirdiği cheesecake var ki nasıl anlatsam, ne desem kelimeler kifayetsiz kalır :)) Hatta onun tarifini de Tülay'dan tabii ki aldım, belki bir ara onu da paylaşırım ;)




Daha önce kaç kez dedim ama bir kez daha tekrarlamak istiyorum; daha önceki evimde masam o kadar küçüktü ki, masaya ne yaparsam yapayım, nasıl süslersem süsleyeyim kendini göstermiyordu fakat şimdi gönlümce geniş geniş, ferah masalar hazırlayabiliyorum ki bu başlı başına bir mutluluk nedeni benim için :))
Bu arada fotografta gördüğünüz parıltılı siyah örtü Zara Home'dan. Üzerindeki siyah-beyaz runner ise H&M Home'dan...İnstagramda paylaştığım bu fotograf sonrasında kare şarap kadehlerini soran olmuştu, onları da Paşabahçeden almıştım :)

İşte cuma gecemiz böyle geçti, sizin de keyifli masalarınız, sohbetiniz bol olsun, herkese mutlu haftalar :))



5 yorum:

cecilia dedi ki...

çok hoş bir masa, kadehlerin çok hoşuma gitti benimde, ellerine sağlık, eminim keyifli bir akşam olmuştur.

Unknown dedi ki...

Selin'cim harika bir masa ellerine sağlık :) Özellikle kare şarap kadehlerine ve kırmızı ayaklı mini servis kadehine bayıldım (ben de aldım :)) önce sağlık sonra böyle güzel muhabbetlere ve dostlara diyelim...sevgiler...

Selin Ergeçer dedi ki...

Cecilia,cok tesekkur ederim:) gercekten de cok keyifli bir gece oldu;))

Selenciiik,seninle zevkimiz uyusuyor zaten cogu seyimiz ortak sanirim ;)))) bu arada dun geceyi mutlaka tekrarlayalim;) opuyorum :)

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım masam hayurlı olsun örtünde üzerindekilerde çok şık ellerine sağlık :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Pembe Tatlar, çok çook teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...