Pages

7 Aralık 2012 Cuma

Yeni Yıl Planları & Beklentiler...

İlk kez, yeni yıl planları yapmak istediğim zamanı hatırlıyorum;1997'yi  1998'e bağlayan yılbaşı öncesi, yeni yılda yapacaklarımın planlarını yapmaya başlamıştım. Listemi şöyle böyle hatırlıyorum. Şimdi bakıyorum da, o listede bazı maddeler değişmiş, bazıları ise hep aynı. Şimdi durup düşünüyorum; o maddeleri neden gerçekleştirmedim, neden  üzerinden 10 yıldan fazla geçmesine rağmen, ben hala aynı maddeler üzerinde dönüp duruyorum... Bunu gerçekten bilmiyorum, demek ki onları gerçekleştirecek kadar motive değilmişim, öte yandan tamamen vazgeçmek de istemiyormuşum herhalde :)
İnsan garip bir varlık gerçekten de, ben bile bazı hareketlerime anlam veremiyorken, başkalarının hareketlerimin anlamını çözmesini beklemem nasıl açıklanır bilemiyorum :) (Bu da bir iç dökme olsun :P)













Hal böyle fakat ben yine de planlardan vazgeçmiyorum, azimle, inatla isteyeceklerimi biriktiriyorum. Sanki yeni yıl mucizelerle gelecek :) Öyle değil mi gerçekten de... Nedense tüm beklentiler yeni yılda olacakmış gibi gelmez mi size de:))
Eh benim de yine yeni bir lsitem var tabii ki... Gönül neler ister, hayat neleri gerçekleştirir yeni yılda göreceğiz ama umut, sağlık, mutluluk, aşk ve tatil.... İşte bunlar listemin olmazsa olmazları :))













Yeni yıl arifesinde yeni yıldan umutluyum...
Hani bazen insan eski defterleri kapatmakta zorlanır ya, bazı şeyleri değiştirmek için bir kıvılcım, bir işaret bekler ya hayattan, işte bu işaret yeni yıl olsun...Olsun mu? Olsun :))

Peki sizin listeleriniz var mı? Yeni yıl planlarınız, yeni yıldan beklentileriniz var mı?
Bir işaretle değiştirmeyi beklediğiniz eski defterler var mı?
Dinlemeyi, paylaşmayı çok isterim ;)

marthastewart

2 yorum:

KEYF-İEMEL dedi ki...

Ben, gün içinde neler yapacağını, oğluyla oynayacağı oyunları, aklına gelebilecek, hatta gelmeyecek her şeyi yazarak planlayan biriyim. var elbet 2013 planlarım :)))
Hatta hatta daha 23 gün var. ve benim bu 23 günün de planları var ajandalarımda :))

Selin Ergeçer dedi ki...

KEYF-İEMEL, sen de bendensin demek :)) eminim o 23 gün içinde o liste daha da uzayıp gidecek ;)) mutlu bir yıl olsun tatlım...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...