Pages

14 Aralık 2012 Cuma

Geceye hazırlık

Neden bilmem uzun zaman oldu evde konuk ağırlamayalı. E artık kış moduna da girdik madem, alıştığımız tempoya dönelim istedik ve bu gece dostlarımızı davet ettik :)
Dün yemek hazırlarken bir kez daha fark ettim ki yemek yapmayı çook seviyorum. Listemin yanına yapıldı işareti koyduğum her yemekte içim bir kez daha mutlulukla doldu. Çok enteresan aslında, neden yemek pişirmeyle bu kadar mutlu olur ki bir insan? Vardır bunun psikolojik bir açıklaması...Aranızda psikolog olan varsa ve bir el atarsa çok sevinirim :))))))))

Hatta dün ilk kez bir tarif denedim. Bu kadar yemek yapan, yeni şeyler deneyen ben, hiç cheesecake yapmadığımı fark ettim ve her şeyin bir ilki vardır diyerek başladım cheesecake yapmaya :) Aslında gözümü korkutan kelepçeli kaptı, ama neyse ki sorun olmadan alnımın akıyla çıktım bu işten :)
Bu akşamki masa detayları ve cheesecake'im için ayrı bir post hazırlayacağım tabii ki ama bugünü de sizlerle paylaşmak istedim.
Bugün cuma...Herkesin kafasında çeşitli planlar, haftasonu eğlenceleri olsa gerek... Evet evet olsa gerek...Bu ne demek? Yoksa bile, hemen bir plan yapın demek... Hayat sokakta güzel demek :))


Mutlu kalın ;)  

2 yorum:

Chilek dedi ki...

Seni ve enerjini yerim ben. Özledim çok özledim atla gel de sana masalar kurayım ben:)

Selin Ergeçer dedi ki...

Chilek, vallahi atlayip gelecegim :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...