Pages

24 Haziran 2011 Cuma

Rixos Tekirova

Çoğunuzun bildiği gibi yaz tatilimizin bir kısmını geçenlerde kullandık ve tercihimiz, daha önce de tercih edip çok memnun kaldığımız Rixoslardan biri oldu; Rixos Tekirova :)






Daha önce herhangi bir Rixos'da konakladınız mı bilmiyorum? Eğer cevabınız evet ise, nasıl bir ortam ve hizmet alacağınızı zaten biliyorsunuzdur ama kısaca özetlemek gerekirse; biz çok memnun kaldık. Havuzu büyükçe ve temiz...Plajı güzel, uzun ancak denizi taşlık. Kum gibi bir beklentiniz var ise, bu açıdan kumsal sizi hayal kırıklığına uğratabilir ancak deniz temiz, pırıl pırıl, denize uzanan iskele geniş ve üzerinde uzanabileceğiniz şezlonglar mevcut...






Genişçe bir bahçesi ve yürüyebileceğiniz alanlar mevcut...Açıkcası biz daha küçük bir otel bekliyorduk ancak beklediğimizden daha geniş bir alan ile karşılaştık...Bahçenin her köşesini ayrı ayrı değerlendirmişler... Mesela bahçenin bir köşesinde gölgeliğe puflar yerleştirmişler, orada yayılıp keyif yapabiliyorsunuz hatta biz 12:00-15:00 arası güneşten kaçıp orada kitap okuyorduk :)
Diğer bir yanda, nargile içebileceğiniz ayrı bir köşe oluşturmuşlar...
Ayrıca bir de bahçenin bir köşesine çocuklar için minik bir lunapark yapmışlar, akşamları ışıkları yanınca çok hoş oluyordu gerçekten...cıvıl cıvıl :)






Rixos Tekirova'da zaten "herşey dahil" sistemi ile konaklıyorsunuz yani sabah-öğlen-akşam yemekleriniz, günün her saati içtiklerinizi zaten ödediğiniz için gün boyu hiçbir ekstra ücret ödemiyorsunuz...Hatta havuz kenarında değişik alternatifler bulabileceğiniz cafe veya deniz kenarında gözleme yiyebileceğiniz ayrı bir yer var.
Bunun dışında eğer isterseniz alacarte restaurantlar da yok değil;Fransız,İtalyan, Balık veya Kebap seçeneklerinizden bazıları. Ancak bu restaurantlardan rezervasyon ile ve kişi başı 10 dolar kuver ücreti karşılığında faydalanabiliyorsunuz. Biz Fransız ve Balık Restaurantını tercih ettik ve çok beğendik. Eğer değişiklik isterseniz, faydalanabilirsiniz... İşte bu da otelin üst katında bulunan Fransız Restaurantının manzarası;




Otelin gündüz havuz animasyonu var ancak biz animasyonlara, oyunlara çok katılan tiper olmadığımız için bu aktiviteler ve gürültüleri genelde bizde gerginlik yaratır ancak Rixos Tekirova'da bu konu çok sıkıntı olmadı çünkü çok gürültülü değillerdi ayrıca sizi zorla oyuna katmaya çalışan, yaka paça çekiştiren animatörler yoktu. Bu açıdan çok hoşumuza gitti. Gece şovları da çok başarılıydı. Her gece farklı bir şov vardı.
Otelin bence tek kötü yanı 24:00'de kapanmasıydı yani otelin barları, lobi barı vs 24:00'de kapanıyordu. İçki alabileceğiniz, birşey içebileceğiniz sadece otelin diskosu kalıyordu ki o da 02:00'de kapanıyordu. Daha önce 24 saat hizmet veren otelleri tercih ediyorduk ancak bu sefer bu noktayı atlamışız,sizin aklınızda olsun :)

Sonuç olarak Rixos Tekirova güzel, tam dinlenmelik bir yer bence... Eğer kafanızda henüz tatil planınızı netleştirmediyseniz ve bir yer arayışı içindeyseniz, bir bakın derim ben...

HERKESE İYİ HAFTASONLARI :) 



11 yorum:

cecilia dedi ki...

ahh selin ya canım nasıl tatil çekti, güzel bi otel herşey dahil bi tatil gibisi varmı, bi hafta sürüyor ama ilaç gibi geliyor..tavsiye için teşekkürler ;)

Sayın KARACA dedi ki...

Fotoğraflar ve anlatım gerçekten çok güzel Selincim. Yalnız gitmiş kadar oldum diyemicem çünkü tatilin anlatılmaz yaşanır olması taraftarıyım ve bende artık TATİLe gitmek is-ti-yo-rummmmm :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

selincim yapma şöyle tatil iştahımı kabartma!! :) bu sene tatıle çıkmam çok zor görünüyor!maya'yı bırakıp nasıl tatıle gidicem bilmiyorum? zor bi durumdayım yani :)

Adsız dedi ki...

süper anlatmıssınız gercekten rixosların hepsi harika sanırım. bizde balayımızı rixos lares de gecirdik ve gercekten süperdi :)

Meyra dedi ki...

Selincim Rixos Beldibinde konakladım ve hiç memnun kalmamıştım malesefki çok kalabalık ve kirliydi:(( belki bize denk gelmişti ama arkdaşım Tekirovayı çok beğenmiş her seferde tavsiye eder..sen anlatıncada anılarım depreşti ama, ah Rixos ahhhh:)) güzel geçtiğine ve keyif aldığına çok sevindim keyfin bol olsun öptüm canım...

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

güzel ve keyifli bir tatil geçirmişsiniz. bir sene boyunca hatırlanıyor dimi ama.

pelinpembesi dedi ki...

merhaba selin,
biz de geçen sene bodrum rixosta kaldık.ben çok beğendim..ki ben bir de zor beğenirim. bu yıl da belekte tatil yapacağız.sabırsızkla bekliyorum tatili..

Selin Ergeçer dedi ki...

cecilia, gerçekten de tatil gibisi yok :)

Sayın KARACA,o zaman ilk fırsatta doğru tatileeeeeee :))))

Myprincess,evet o gerçekten zor bir durum..Peki Maya'yı veterinerine bırakamıyor musun canım?Malum bazı veterinerler ucret karşılığı pansiyon hizmeti de veriyorlar?

Selin Ergeçer dedi ki...

Benli Begonya,evet Rixosların hepsi çok güzel bence de :)

Meyracım,Rixos Beldibinde de kalmıştık ama onu beğenmiştik biz. Evet tatil çok güzel geçti,ben de kocamaan öpüyorum :)

Zeynep Özmen Ünlü,ahh ah hep hatırlanıyor,hep :)

Buketcim,umarım bir an önce tatil dönemin gelir,tatili beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim :)

Yeşim dedi ki...

Harika bir tatil olmuş kısacası :) Biz 2 sene Bodrum Rixos'a gittik. Mükemmeldi. Hatta ilk sene 7 gün tadı damağımızda kaldığı için ikinci sene 10 günlük rezervasyon yaptırmıştık. İnsan bir de evinde bu kadar rahat eder :) Bu yıl yine Bodrum'da fakat bu defa Türkbükü'ndeki bir otelde olucas kısmet olursa. Bakalım Rixos'u aratacak mı? :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Yeşimcim,Rixos gerçekten çok ayrı benim için,biz de çok keyif alıyoruz oradan :) Eminim ki bu seneki oteliniz de çok güzeldir,sen de yorumlarını yaz olur mu? Merak ederim ben şimdi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...