Pages

14 Haziran 2011 Salı

Fetch Club - NY

Öyle bir yer düşünün ki, siz tatile gittiğinizde köpeğinizi emanet ettiğiniz yerde, köpeğiniz diğer köpeklerle sosyalleşebiliyor, fitness ve spa'yı kullanabiliyor, spor yapıyor, eğleniyor, dinleniyor hatta akşamları odasına gitmeden önce gece kulübünde enerjisini boşaltabiliyor :)

Şaka gibi değil mi? Çok komik, çok hoş :)))
İlk okuduğumda şaka mı bu dedim ama değil,New York'ta hizmet veren Fetch Club tüm bu hizmetleri köpeğinize veriyor...




Merkezde, köpek restaurantı, spor salonu, güzellik ve fotoğraf stüdyosu bulunuyor. VIP köpeklere reiki enerji masajları yapılıyor hatta merkezde,saflaştırılmış maden suyuyla dolu bir havuz var. Ayrıca köpeklere manikür ve pedikür hizmeti verilen merkezde, bir de stilist hazır bulunduruluyor. Ayrıca günün sonunda VIP köpekler, enerjilerini diskoda boşaltabiliyorlar,müzikle rahatlıyorlar... :))




Bunun benzeri hizmetler bizde de olsa kötü mü olur? Köpişlerimiz, kediciklerimiz, biz yokken, biraz eğlense, biraz sosyalleşse, bizim de gözümüz arkada kalmasa ;) Fena mı olurdu? :))
Olur mu dersiniz? Bence bize biraz uzak, siz ne dersiniz?



8 yorum:

Hande dedi ki...

Biz tatile gittiğimizde kayınvalidem sağolsun severek bizimkine bakıyor. Ama bu sorunu yaşayan çok, veterinerler bakabiliyor ama tabi çoğunlukla kafesde durmak zorunda kalıyorlar. bu fikir güzelde burada yaygınlaşması çooook ileride olabilir sanki...

Chilek dedi ki...

Sadece gülümsedim şu son durumdan sonra "umarım" diyecek kadar bile umudum kalmadı:( Belki birgün olur neden olmasın?

annesiningülü dedi ki...

bizim ülkemizde uzak bir hayal bu :( ilgini çekeceğini düşündüğüm belki görmüşsündür şu site var.
www.mamasepeti.com

Meyra dedi ki...

ne kadar düşünceli ve ful sosyal bir hizmetmiş,sanırım bizde olması biraz ütopya olur...

Selin Ergeçer dedi ki...

Handecim,maalesef ki eş-dost-akraba yoksa,veterinerler sanki en iyi seçim,ben pansiyonlara da güvenemem çok,keşke bebeklerle tatile çıkılabilse :)

Chilekcim,çok zor,ayrıca olsa bile bir milyon laf olur ve kapatırlar burayı...

Selin Ergeçer dedi ki...

Bahar ve kızısı Yağmur, görmez olur muyum o siteyi,gördüm,kayıt oldum bile :)

Meyracım,kesinlikle ütopya, haklısın...

Zeynep'in Evi dedi ki...

İnanmıyorum çok eğlenceli:) ben böyle bir hizmetin verildiği yerde durup yalnızca olan biteni seyretmek isterdim..tatil yapmaktan daha eğlenceli olurdu:)))

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Benim kızlara 7 yıldızlı otel vız gelir :) Keşkül'ü pansiyona her bırakışım kabarık vet.faturasına mal oldu :( Şimdi seyahatlerimizde annem bizde kalıyor ,kızlara kendi evlerinde bakıyor,veterinerden biri de gelip sabah akşam dolaştırıyor;Kızlar rahat ben rahat !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...