Pages

20 Nisan 2011 Çarşamba

Vitrinime degil,iklimime...

Siz de Ayse Arman'in,Ajda Pekkanla yaptigi roportaji okuyanlardan misiniz?
Hatta soyle sorayim Ajda'yi sever misiniz?
Yani elbette ki onemli bir ses,onemli bir sanatci ve yaptigi guzel isler var ama neden bilmiyorum bana samimi gelmiyor... Hep "buzdan kralice" gibi gordum onu,boyle soguk,uzak,gercek yuzunu gostermeyen...
Bir de fiziksel ozellikleri var tabii...her gun deli gibi spor yaptigini belirtmis.Evet eminim gercekten yapiyordur da...peki ya gecirdigi operasyonlar?
Yanlis anlasilmasin;estetik mudahaleye hic ama hic karsi degilim,isteyen istedigi kadar operasyon gecirebilir. Hic kimseye laf etmek dusmez;kisi nasil mutlu hissedicek ise o sekilde yasamali,cevreye gore degil...
Pekiiiiii
Butun bunlar tamam da bu kadar seneden sonra,butun bu operasyonlardan sonra cikip da "vitrinime degil,iklimime" diye sarki soylerken duyunca hic samimi gelmiyor bana ve sunu demek istiyorum ; sen bunca sene vitrin yap,vitrin yap..sonra da vitrinime degil iklimime diye sarki yap"
Bilmiyorum niye boyle hissediyorum,sadece paylasmak istedim ve de sormak;bir ben miyim boyle hisseden??

5 yorum:

Unknown dedi ki...

henuz okumadım ama senın yazdıklarına gore haklısın gercekten de sesı guzel ama yuzunde mımık kalmadı ki :) sevgiler canım...

Chilek dedi ki...

ya bir duruşu var aslında onu seviyorum ben,bu gel gitlerini de kadın olmasına bağlıyorum aslında. Ama haklısın bende genel olarak çok samimi bulmuyorum ve bana da çok mesafeli geliyor oldum olası:)

Meyra dedi ki...

ayy bu kedi kadının giyim tarzını çok severim ama kendini 20 lik kız gibi zannetmesine sinir oluyorum...yahu sen babannemle aynı yaştasın o kadar bıçak altına girmişsin nedir bu tavırlar..gençliğine inmek lazım yazık yaşıyamamış sanırım:))
haa bu arada okumadım röportajı okumakta istemem sinirlerim kaldırmıyor bu yapmacık konuşmaları..sende boşver be selincim biz kendi iklimimize bakalım:))

NzN dedi ki...

bana da hiç doğal gelmez, gelemedi bi türlü. uzak, dokunulamaz, olmadığı biri gibi görünmeye çalışan biri gibi gelir bana hep. eski şarkıları haricinde bir şarkısını da sevmem zaten ...
röportajı okumadım ama ikisinin birlikte bir pozunu gördüm. yatakta 2 çıtır gibi poz vermişler. gayette hoş çıkmışlar gerçi :)

NiLaY dedi ki...

ya şahsen ben seviyorum tarzını onaylıyorum demiyorum ama duruşu sağlam ve istekleri doğrultusunda herşeyi yapan biri, azimli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...