Pages

11 Şubat 2011 Cuma

Bu Suça Ortak Olmayın

Dün sevgili Chilek'in vurguladığı çok önemli bir konu var aslında...
Biliyorsunuz 14 Şubat kapıda, dolayısı ile herkes sevgilisine veya nişanlısına ve hatta eşine kendince sevgisini göstermeye çalışıyor...Hediyeler, kalpler, herşey sevgililer günü için hazır...
Bugünlerde PetShoplarda da hareketlilik var, onlar da bu pastadan pay alabilmeye çalışıyorlar...

SİZ SİZ OLUN, BU SUÇA, BU GÜNAHA ORTAK OLMAYIN!!!

Eğer gerçekten bir köpekse istediğiniz, gidin barınaklara, veya sokağınızda sağa sola bakın bi bakalım, belki minik bir bebek vardır, ne yapacağını bilemeyen...Onu alın, yıkayın hatta veterinere götürün, kontrol ettirin ve sevdiğinizle sizin hayat arkadaşınız olarak eve alın...
Ama petshopların minicik camlarda satmaya çalıştıkları bebekleri alıp da Petshopların para kazanmasına, varlıklarını devam ettirebilmelerine yardımcı olmayın!!!

Zaten çoğu kişi, oralarda görüp bir heves uğruna alıpdaha sonra hevesi geçtiğinde sokaklara atmakta bu bebekleri...Önemli olan hayvan sevgisi ise, işin içine ticaret girmeden yapın bunu, hem de bir bebeğin hayatını kurtararak,sokaktan sahiplenerek...



HERKESE İYİ HAFTASONLARI...

6 yorum:

Hande dedi ki...

Yedikule hayvan barınağına bir ara devamlı gidiyorduk. Ordakilerin sevgiye olan muhtaçlıklarını bir kere görseler kimse petshopa uğramaz sanırım. Meral abla çok iyi bakıyor temizler toklar ama hepsinin istediği sıcak bir kucak. Ordayken ofis içindeki küçüklerin hepsini alıp eve getiresim geliyordu.

Chilek dedi ki...

Canım yüreğine sağlık, ne kadar haklısın. Alıyor ve sonrada sokağa atıyorlar hiç düşünmeden.

Sevgi dolu bir haftasonu dilerim:))

Meyra dedi ki...

bu hassasiyeti bir kişi bile duysa kardır..madem alıyosunda niye atarsın sokağa ey insanoğlu amacın ne?? ben burda eşime kırk takla atıyorum hadi bu kediyi alalım diye ama yok nafile:(( kimileri ister, kimileri atar..
yüreğine sağlık canım..mutlu haftasonları..

Sittirella dedi ki...

Söyleyecek söz bulamadım.
Şu yazıyı yazan ellerine sağlık.
Sevgilerimle.

Selin Ergeçer dedi ki...

Handecim çok haklısın işte,bütün mesele bir kez gidip görmekte,sonrasında kimsenin onlardan vazgeçebileceğini sanmıyorum.

Chilekcim çok teşekkür ederim,sana da keyif ve sevgi dolu haftasonları ;))

Selin Ergeçer dedi ki...

Meyracım çok haklısın,kimileri şanslı,yüreklerinde o sevgiyi besliyorlar,kimileri de şanssız,böyle bir sevgiden mahrumlar...Neyse ki biz sevgi dolu olanlardanız...mutlu haftasonları canım :)

Sevgili Sittirella, çok teşekkür ederim canım,sevgiler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...