Pages

23 Haziran 2010 Çarşamba

TATTOO - DÖVMEM :)

Dövme sevenlerden misiniz yoksa gereksiz bulanlardan mı?
Ben oldum olasi çok sever ve estetik bulurum, tabii estetik olanlarını ;)
Benim dövmede tercihim feminen detayları olan motiflerden yana...

İlk dövme deneyimim 2003 yılında oldu,
Gittim ve yaptırdım... Tabii gittim ve yaptırdım deyişime bakmayın, seçmek hiç de kolay olmadı...
Tabii acemi olduğum için önceden seçmeyi de düşünemedim...Sevgilimle oraya giderken aklımda sadece spiralli değişik bir "S" harfi istediğim vardı... Gittik ve sağolsun ilk dövmemi yapan kişi;Ahmet, 3 saat boyunca bizimle uğraştı ve sonunda şu anda sağ omzumda taşıdığım spiralli "S" harfime kavuştum :))

Bu doygunluk ancak 7 sene sürebildi (aslında yazarken fark ettim ki az buz da geçmemiş yani bayaa bi zaman durabilmişim demek 2.yi yaptırana kadar;)

Evet anladığınız gibi 2. dövmemi de geçen aylarda yaptırdım. Bu sefer daha bilinçli ve ne istediğimi bilerek yola çıktım.. Evet istediğim bir yoncaydı, yeşil, çok tatlı ve bence bana şans getireceğine inandığım bir yonca :)

Ahmet, artık İstanbul'da yaşamadığı için, ismini çok duyduğum ve bu konuda kendisine çok güvendiğim Ruhsel'i tercih ettim ve ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm...

Ruhsel'e elimde modelle gittim...Sağolsun, o kadar mantıklı sorularla yönlendirmeye çalıştı ki beni,
yani eğer gerçekten emin değilseniz veya kafanız karışıksa, Ruhsel'den dövme yaptırmadan çıkabilirsiniz, ama ben çok emin olduğum ve hatta biraz da inatçı olduğum için,toplamda 1 saat sonra, bileğimde dövmemle çıktım oradan :)

İşte bana şans getireceğine inandığım 2. yonca dövmem, biz artık hep birlikteyiz onunla,
Ve şimdi bile diyorum ki; iyi ki yapmışım, her ikisini de :))







Bu resim çekildiğinde, dövme çok yeni olduğu için krem sürmüştüm, üzerindeki beyazlık bu yüzden...



10 yorum:

NiLaY dedi ki...

valla Selincim benim hiç cesaret edebileceğim birşey ama böyle yapğtıranlarda görünce çok beğeniyorum :) seninki de çok güzel olmuş :) güle güle kullan...

Chilek dedi ki...

Canım iyi ki yaptırmışsın bende çok güzel ve estetik buluyorum. Ben de geçen ay üçledim, eminim ki sende ikiyle kalmayacaksın:))

Selin Ergeçer dedi ki...

Nilaycımm çok teşekkür ederim :) Dediğim gibi, burada önemli olan kararlı olmak yani en ufak bir kuşkun varsa bile yaptırmaman gerekir çünkü dönüşü yok, yani olsa bile çok eziyetli bir işlem... Belki fikrin değişir kim bilir ;)

Selin Ergeçer dedi ki...

Chilekcimmm gerçekten miii :)) süpersin sen, çok merak ettim, blogunda paylaşırsın belki?? :)) evet 2yle kalma kısmı karışık bende de yani aslında 3.nün yeri bile hazır(:P)ama sevgilim pek sıcak bakmıyor 3. fikrine ;))

annesiningülü dedi ki...

Ben senin yonca'na bayıldım
çok güzel olmuş :)
bende istiyorum ciddi biçimde. kızımı ve beni yansıtan birşey olsun istiyorum belki sadece bir "yağmur" yazısı. Karar verdiğimde nasıl nerde yaptıracağımı danışırım sana :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Baharcımm çok teşekkür ederimm :)) Tabii ki elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ben de :)) Ben isim yazılı olanları çok seviyorum, özellikle güzel bir el yazısı ile yazılı olanlar bence çok şık duruyor :) Sen iyice bir karar ver de konuşuruz tekrar,ama fikir güzel bence ;)

ceydabural dedi ki...

kaldeşiminde kolunda bir dövmesi var atatürk imzası çok severek ve isteyerek yaptırdı ama ben o kadar cesaretli değilim senin dövmende çok hoş durmuş :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Ceydacım çok teşekkür ederim :)) Atatürk dövmesi gerçekten çok hoş duruyor,ben de çok beğeniyorum :) evet cesaret ve kararlı olmak çok önemli...Bir de çok görmeyeceğin bir yerde olursa eğer, sıkılma riskin de az oluyor...

cecilia dedi ki...

çok hoş olmuş, açıkçası dövmeye karşı hep bi sempatim olmuştur ama böle hassas konularda çok gelgit bi insan olduğumdan kendime güvenip yaptıramıyorum, ama çok beğendim ;)

Selin Ergeçer dedi ki...

Ceciliacığım, iyice karar verilip yapılması gereken birşey, malum geri dönüşü yok...ben de çok seviyorum dövmeleri, bayılıyorum, beğendiğin için de çok teşekkür ediyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...