Pages

20 Ocak 2012 Cuma

KENDİMİ DONDURDUM!

Evet kendimi dondurdum... Artık ne facebookta ne de twitterdayım..
Bir süre olmak da istemiyorum.
Kimseyi görmek de istemiyorum, kimseyi duymak da konuşmak da istemiyorum.
Konuşacak çok az kişi var çünkü etrafımda... Onlar da hala tanıdığım kişilerse...
Düne kadar sevdiğim, eğlendiğim, bir sürü şey paylaştığım, arkadaşım dediğim kişiler, bir de bakıyorum ki aslında benden ne kadaaaar da uzakmışlar...
Ee?? Ya onlar hep rol yapmış, ya da ben hep salakmışım....
Benden bu kadar...


7 yorum:

Meyra dedi ki...

radikal bir karar!Selincim seni tenzih ederek söylüyorum nedense bu face ve twitter olayı bana hiç samimi gelmiyor ve sevmiyorum..Belkide blog dünyasında oluşumdan gerek duymuyorum.Burası daha sıcak ve samimi geliyor bana:))
hepimize yeter bu güzel ortam değilmi;)

Zeynep'in Evi dedi ki...

Ben senin çok temiz gönüllü biri olduğunu düşünüyorum selin, gerçekten.. bunu sana iltifat etmek için değil böyle düşündüğüm için söylüyorum.. canını sıkan birşey varsa ben eminim ki bu senden kaynaklı değildir..

Adsız dedi ki...

ben de geçen yıl aylarca Facebook-Twitter kapattım. bir süre kafa dinledim. geri dönüş kararı verdiğimde, beni sayıdan ibaret görenler değil çok mini mini bir azınlığı aldım çemberime.. daha ziyade haberleşmek, çok ciddiye almamak amaçlı dönüş yaptım..

içinden gelen her türlü kararda mutlu olman dileğimle. sevgiyle kal..
SD.

Hande dedi ki...

Tanıdığımız zannettiğimiz güvendiğimiz biryle böyle bir sorun yaşayınca büyük hayalkırıklığı oluyor. Başkalarında zor güvenir hale geliyoruz. Ama sen diğerlerini düşün, çok dondurma geri dön canım :)

Peritozu dedi ki...

Dün bende çok saçma bir olay yaşadım facebook sayfamda… Resmen dini kelle uçurmaktan ibaret gören tuhaf tipler saçma sapan şeyler yazmışlar facebook sayfama… Anında engelledim tabiki…

Sevil Paçcı Yılmaz dedi ki...

SHARON ZEFF demiş ki:
Eğer birileri sizi severse, karşılığında onlara hangi şekilde yapabiliyorsanız sevgi verin, sadece sizi sevdikleri için değil aynı zamanda size sevmeyi ve kalbinizi ve gözünüzü nasıl açabileceğinizi öğrettikleri için. Eğer birileri sizi incitirse, aldatırsa ya da kalbinizi kırarsa, onları affedin, size, güveni ve kalbinizi kimlere açacağınıza dikkat etmenin önemini öğrettikleri için.

Yeşim dedi ki...

:( seni bu kadar incittikleri için çok üzüldüm. Umarım seni gerçekten sevenlerle dolu bir hayatın olur. Eğer yüreğinin güzelliğini fark edemedilerse bu da onların eksikliği...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...