Pages

3 Kasım 2011 Perşembe

Teras Keyfi


Son zamanlarda neden bilmiyorum, herzamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyorum güzel bir terasa, güzel bir balkona ve oralarda yapılacak güzel sohbetlere...Evin içinde nefes almaya yarayacak bir alan olması hoş olmaz mı? Tamam aşağıdaki kadar manzaralı veya büyük olmasına gerek yok (hoş olsa itiraz etmem o da ayrı:P) ama minik bir teras, balkon veya bahçe, bir evin kaçış alanı bence :)
Benim gibiler artmış olmalı ki artık residencelarda bile kat bahçesi veya terasları filan yapılıyor ve bence çok da iyi oluyor çünkü yorgun argın eve döndükten sonra, bu teraslarda kahve içmek, kitap okumak ve hatta yemek yemek insanın kaybettiği bütün enerjisini geri vermez mi? :)
İşte beni benden alan görseller...Buyrun bakalım ;)

















Fotograflar buradan...

7 yorum:

balgözlükız dedi ki...

ay evet..hava ne kadar soğuk olursa olsun,güzel bir terasa çıkıp,etrafa bakıp bir ohh demek herşeye değer bence :) 1 ve 4 favorim :)

Chilek dedi ki...

Havalar soğudu ya şu aralar kendimi yazın içerisinde düşünemiyorum. Sanırım memnunun halden, bir kaç aya kalmaz ben de teras balkon diye tutturmya başlarım:):)

Meyra dedi ki...

bu isteğimizin sebebi sanırım kocaman şehrin betonlara teslim olup tek tek doğaya ait güzelliklerin kıyılması..insanın gönlü doğaya bakan nefes alan bir manzaralı balkon yada teras istemiş çokmu;)Selincim umarım teraslı manzaralı görsellerdeki kadar olmasada şirin bir evimiz olur zamanla:))aminnnnnn:)

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Teraslar evlerimiz içinde nefes alınacak en önemli yaşam alanlarındandır ama günümüzdeki klasik evlerde bırakın geniş terasları minik balkonlar bile bulunmuyor...

Alev Özkan dedi ki...

EVET İSTER BÜYÜK TERAS İSTER KÜÇÜCÜK BİR BALKON... BİR EVDE MUTLAKA OLMALI... AH Bİ DE ONU DEĞERLENDİRECEK AZICIK VAKİT :(((

Adsız dedi ki...

Balkon keyfi benden sorulsun :p günlerce balkonda yaşadım desem yaz boyu ;) balkon hasretliği bambaşka. içim açıldı bu görsellerle..

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

bence artık terassız ev yapmasınlar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...