Pages

21 Kasım 2011 Pazartesi

Oğluma Bir Haller Oldu

Bu oyun ile ilgili çok şey duydum. Duyduklarımın çok büyük bir kısmı da çok olumlu şeylerdi. Özellikle Cem Özer ve Paşhan Yılmazel'in performanslarının ne kadar iyi olduğu konuşuluyordu sürekli. Biz de düşündük sevgili ile, cumartesi akşamı için güzel bir plan olur diyerek bu oyuna bilet aldık ve oyunu izledik...





Oyun tek kelime ile şahane :) Aslında Necef Uğurlu’nun çevirisini yaptığı, Ron Clark ve Sam Bobrick’’in yazdığı bu oyun, daha önce, “Oğlum Çiçek Açtı" ismiyle sahnelenmiş. Ben annemden bu oyunu hep dinlerdim. Ne kadar komik olduğunu, nasıl eğlendiklerini hep anlatırdı. Benim bu oyunu görmem bugüne kısmetmiş :)

İşin aslı ben Cem Özer'i eskiden beri severdim zaten ama Paşhan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Hayat Bilgisinde filan oynarken sanki bana biraz itici gibi gelirdi ama bu oyunu gördükten sonra, o sahnedeki performansını gördükten sonra, inanın bakış açım değişti yani Paşhan gözümde bambaşka bir yerde artık :)
O nasıl hareketler, o nasıl bir dans...Mutlaka görmeniz gerek. Tabii ki Cem Özer'i de...
Açıkcası bu 2si yanyana muhteşem birşey olmuş :))

Oyunun konusuna gelince; eşi kardeşiyle kaçan baba, teselli bulmak için oğlunun evine gelir ve oğlunun eşcinsel olduğunu öğrenir...Bir de üstüne oğlunun sevgilisi ile tanışmak zorunda kalır ve olaylar komik, içinden çıkılmaz bir hal alır...:))

Mutlaka izlemelisiniz, biz sevgiliyle eve döndüğümüzde hala gülüyorduk inanın.
Süper bir cumartesi gecesi planı olabilir. Daha ne kadar sahnede kalacak bilmiyorum ama bence acele edin ve Biletix'ten biletlerinizi hemen alın :) Bilet almak isteyenler buraya bir tık , pişman olmayacaksınız ;))


HERKESE BOL KAHKAHALI GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM :)


5 yorum:

Chilek dedi ki...

O zaman Ankara'ya gelsinler de hemen bizlerde gidelim:)

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Paşhan hakkında benim de önyargım var. O halde izlemem lazım. Öneri için teşekkürler.

Selin Ergeçer dedi ki...

Chilekcim, gelicekler mi bilmiyorum ama gelirlerse mutlaka ama mutlaka izle :)

Aylin TÜRKŞEN AYSEL, izledikten sonra bu önyargınız yıkılacak eminim :)

Meyra dedi ki...

o zaman burayada gelsin pişman olmayayım canım;)

Selin Ergeçer dedi ki...

Meyracım, gelirlerse sakın kaçırma :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...