Pages

5 Ağustos 2011 Cuma

BABETMATİK :))

Dün Vogue dergisi okurken içinde bir haber, o kadar hoşuma gitti ki, sizlerle paylaşmadan duramadım :))

Diyelim ki, özel bir gece için, yüksek topuklularınızı giydiniz ve geceye başladınız ama gecenin sonlarında o topuklu ayakkabıların verdiği acı ile artık ayakta duramaz hale geldiniz. Hatta kalbiniz artık ayaklarınızda atmaya başladı... Ne yaparsınız bu durumda? Ya geceyi sonlandırırsınız ya da dans etmek yerine sürekli oturmayı tercih edersiniz değil mi? Peki bu duruma bir çözüm bulundu desem??? :)))))) Tam siz acıdan kıvranırken, o anda size bir çift babet uzatsalar desemmm :))))))

Evet artık topuklu ayakkabıların acısı için bir çözüm var; Babetmatik :)
Babetmatik, tam da bu düşünce ile ortaya çıkmış. Babetmatik'in yaratıcısı Matt Horan, ilk babetmatiki kendi şehrinde Bristol'de yapmış. Şu anda ise Avustralya, Amerika ve İbiza'da gece kulüplerinin önünde hizmet vermeye başlamışlar bile :)) Babetmatike para atıyorsunuz ve bir çift babet, ayakkabılarınızı koyabileceğiniz özel poşeti ile birlikte size geliyor...Hatta bu babetlerin gümüş, altın ve rose olan seçenekleri bile varmış :))

Ne dersiniz sizce de mükemmel bir fikir değil mi? :))))))
Ben bayıldım, çok beğendim, umarım bir an evvel buralarda da görürüz babetmatikleri :))




Bu haberin detayları için tık tık...

13 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

gerçkten süper fikir:)

cecilia dedi ki...

valla iyi düşünülmüş ben bazen çantama atıyorum hani o derece ne olur ne olmaz, babetin rahatlığı her zaman kurtarır düşüncesindeyim, bunları her yerde görürsek süper olur tabi fiyat uygunluğu da önemli, yoksa kendi babetimizi kendimiz taşırız da benim gibi :)

bırtutamkekik dedi ki...

harika bir fikirmiş bu:)))

sevgiler...

Elifinelizi dedi ki...

Süper fikir. kabus gibi oluyor eğlencenin tam ortasında ayakkabı darbesi. Son zamanlarda heryere sandaletlerle gider oldum. Gece klüplerine bile:)
acil durumda babetmatik hihiiiii :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

biliyormusun selin ben yanımda götürüyorum babetlerimi..çantam küçükse arabanın bagajında bekletiyorum ama gecenin sonunda muhakkak kullanıyorum:)

Selin Ergeçer dedi ki...

YETENEK-SIZIN, değil mi bence de :))

cecilia,okuduğuma göre çok da pahalı değilmiş:))

bir tutam kekik,evet gerçekten harika :) sevgiler :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Elifinelizi,çoğu zaman öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen de kıyafetin tamamlayıcısı illaki bir topuklu ayakkabı oluyor :) gecenin ilerleyen saatlerinde babet süper fikir :))

zeynepcim,ben de hep düşünüyorum ama hiç de yanımda taşımıyorum,akıllanmıyorum da :)) seninki güzel bir fikir :))

Peritozu dedi ki...

Supermis :))

elif dedi ki...

kızlar müjde, babetmattik ayakkabı çok yakında geliyomuş.babetmatik facebook sayfasından bakabilirsiniz.ben baktım bayıldım.

elif dedi ki...

babetmatikleri beğendiniz mi

elif dedi ki...

babetmatik sayfasını Beğen'en ilk 100 kişi 10 Facebook Bayan Arkadaşını BABETMATiK Beğen sayfamıza davet edip beğendirse Adresine teslim ücretsiz 1 çift BABETMATiK gönderilecektir.(Renk ve numara tercihi yapabilir) bu fırsatı kaçırmayalım.

elif dedi ki...

kızlar ,çok istediğimiz babetmatikler gittigidiyorda satışa sunulmuş.sipariş verdim.yarın babetmatik hakkında da yorum yazacagım.

elif dedi ki...

babetmatik gittigidiyor da satışa sunulmuştur. ilgilenlere duyrulur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...