Pages

20 Ekim 2010 Çarşamba

2 DUYURU

Bugün 2 duyurum var sizlerle paylaşmak istediğim...



Birincisi; Türk pop müziğinin efsanevi ismi Kalipso Kralı Metin Ersoy'un kendisi gibi sanatçı oğlu Latin piyanisti Emir Ersoy'un "YAŞAMA BİR ŞANS VER" adlı ikinci Latin albümü Soulfulworks etiketiyle yayımlandı.
Albüm için,hepimizin sevdiği 10 sanatçı;

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar, Metin Ersoy, Ayça Varlıer, Yaşar, Deniz Seki, Kubat, Tuğba Özerk ve Emre Altuğ, hafızalarda yer etmiş 10 ünlü şarkıyı Emir Ersoy'un Latin müzik tarzındaki yepyeni düzenlemeleri ile seslendirdiler.
 
Bu albümün bir diğer güzel yanı ise, albümün tüm gelirinin BGD'ye (Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği) kalacak olması... :)) Almaya değer değil mi? Ne dersiniz? :))
 
 
 
İkinci duyurum ise; bu gece saat 23:30'da Kanal Türk ekranlarında "Çıkmaz Sokak" adlı programda hayvan  hakları konusu konuşulacak.
Programa, yönetmen Tolga Öztorun, Tiyatro Sanatçısı Tuna Arman , Hayvansever Gazetesi kurucusu Tuna Bayık , Panter Emel lakaplı Hayvan Hakları Savunucusu Emel Yıldız , Prof. Dr. Psikatr Şevki Sözen ve İstanbul Barosu Hayvan Hakları Avukatı Deniz Tavşancıl Kalafatoğlu , son vahşeti yaşayan kedinin sahibi Büfeci Arda Baran katılacak. İzlemenizi tavsiye ederim... 

3 yorum:

Meyra dedi ki...

paylaşımın için tşkler bugün izlicem programı kaçmaz:))

Chilek dedi ki...

Akşam 8 de tiyatrodayım eme biter bitmez eve ışınlayacağım kendimi izleyebilmek için, paylaşım için teşekkürler canım:))

Selin Ergeçer dedi ki...

Sevgili Meyra, ben de izleyeceğim, kesinlikle kaçmaz :)

Chilekcimm, rica ederimm canımcım, izleyelim, izlettirelimm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...