Pages

5 Ağustos 2010 Perşembe

THE BAKERY FOR DOGS - KÖPEKLER İÇİN KURABİYE FIRINI

Los Angeles'ta The Grove denilen bir alışveriş yeri var.
Çeşitli dükkanlar ve yemek yerleri olan eğlenceli bir yer.
Tavsiye üzerine bir günümüzü geçirmek üzere Grove'a gitmişken, orada beni çok şaşırtan ve sevindiren, mutlu eden bir dükkan gördüm;  The Bakery For Dogs... :)

İçeri girdiğimde gözlerime inanamadım, içeride kedi modelli kurabiyelerden tutun da, büyüğü, küçüğü, renklisi ne ararsanız vardı. En güzel ve önemli kısmı da bu kurabiyeler sadece köpekler için yapılmıştı..
Evet burası köpekler için özel kurabiyeler üreten bir fırındı :))

Dükkanın sahibesinden izin aldıktan sonra kurabiyelerin fotoğrafını çektim :)
Ve tabii ki söylemeye gerek bile yok, bu kurabiyelerde çikolata yerine keçi boynuzu kullanılmış, rafine şeker kullanılmamış vs...Yani küçük dostlarımıza gönül rahatlığıyla yedirebileceğimiz türden kurabiyelerdi bunlar...

Hatta orada düşündüm de; acaba kurabiye yapımına ilgim varken, bir yandan da bu konunun üzerine gitsem, sizce köpek sahipleri benden kurabiyeler alırlar mı?? ;)))










6 yorum:

nehircce dedi ki...

Canım ilk defa duyuyorum böyle birşey,ne kadar iyi bir fikir..Bizde örneği yoktur sanırım.Denemelisin,köpeğimiz henüz yok ama oğluş biraz daha büyüyünce alıcaz inş.O zaman seve seve alırım :)) sevgiler.

Chilek dedi ki...

Of ya bende ülkemizde böyle şeyler olsun istiyorum. Her yer huzurlu ve mutlu hayvanlarla dolsun bizim de içimiz rahat olsun diğmi ama:))

Selin Ergeçer dedi ki...

Nehirce, Çok güzel bir fikir değil mi :) Bizde yok, olsa kesin duyardım, görünce o kadar şaşırdım ki :)) Ayrıca cesaret verici sözlerin için de çok teşekkür ederimm, deneyeceğim sanırım :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Chilekcimm ben de çok istiyorum, keşke birşeyler yapabilsekk. Ne güzel olurdu değil mi bütün hayvancıklar huzurlu ve mutlu yaşayabilselerdi...Ne rahat olurduk o zaman :)

nehircce dedi ki...

Bence olmayanı denemek çok akıllıca olur,sevdiğin bir işi yaparken kazanmakta ne hoş ..
Hadi başarılar şimdiden :))

Selin Ergeçer dedi ki...

:)) Canımm ne güzel motive edici cümleler bunlar, hakikaten heyecanlandırdı beni :)) kesinlikle ciddi ciddi düşüneceğim, bakalım yakında belki bir sürpriz yaparım ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...