Pages

31 Mayıs 2014 Cumartesi

New York'ta Ne Yenir, Nerede Yenir?

Uzun zamandır aklımdaydı aslında bir New York postu yapmak fakat bir türlü fırsat bulamamıştım. Biraz önce şöyle bir baktım da oralarda aslında ne güzel şeyler yemişiz, ne de güzel yerlerde yemişiz. E dedim bunları kendime saklamak olmaz, paylaşmalıyım, birilerine duyurmalıyım, belki birilerinin işine yarar :)
Bu arada gururla belirtmeliyim ki, oralarda bu kadar güzel, lezzetli yiyecekleri yememe rağmen hiç kilo almadan geri dönmeyi başarmışım. Sırrı ne mi? Deliler gibi yürümek :) Zaten NY öyle bir şehir ki sizi içine alıyor, siz daha ne olduğunu anlayamadan sizi kendisine aşık ediyor ve siz transa geçmiş halde bütün şehri gezmek, gezebilmek için sabahtan akşama yürür buluyorsunuz kendinizi. Sanki metro kullanmak o şehre ihanetmiş gibi geliyor. Sanki metro için yerin altına girmek, sokaklarında yürümeden geçen her an vakit kaybıymış gibi geliyor :) Neyse bu post yiyecek postu olacaktı ama hemen kesmezsem NY aşkı postuna döneceğini fark ettiğimden hemen kesiyorum :) O halde başlayalım :))

İlk 2 görsel Eataly'den... Web sitesi için tık tık ... 




Bu güzel restauranta bir öğlen yemeği için gittik biz. İsmi Gaunnuri. 39. katta Kore yemekleri yiyebileceğiniz, harika bir manzarası olan, çok şık bir restaurant. Adresi; 1250 Broadway, 39th floor, New York, NY 10001
Web sitesi burada...


Bir sabah, kahvaltı mekanı ararken keşfettik burayı;Park Cafe... İçeride öyle bir sıra vardı ki,  "bu kadar insanın bir bildiği vardır" diyerek geçtik sıranın sonuna ve pişman olmadık :)
Adresi: 
861 7th Ave 

New YorkNY 10019 




Clinton St. Baking... Burası bir başka kahvaltı mekanı ki buraya mutlaka ama mutlaka ama mutlaka gitmelisiniz :)
Kahvaltı tabakları muhteşem ama bence buraya gidince mutlaka denemeniz gereken şey pancake'i. Biz 2 kızın yapacağı üzere çikolatalısını denedik :) Muz ve böğürtlenlisi de var :)
Web sitesi için  tık tık...





 Ve bir başka çikolata cenneti Max Brenner... Aslında buranın bir postunu daha önceden yapmıştım. O yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Ve Max Brenner'in web sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz. Mutlaka fondue yiyin bence ;)


Ve chelsea Market :) Ucu sonu gözükmüyor değil mi ?:)) tık tık...


Tabii ki Magnolia Bakery'siz NY olur mu hiç :))))) Bir tık da buraya...



Tüm bunlardan sonra kilo almadan dönmek nasıl bir başarı anlayabildiniz değil mi ?:))
Herkese bu kadar tatlı, bu kadar keyifli, önce sağlık sonra neşe dolu haftasonları diliyorum,
Sevgiyle kalin :))






2 yorum:

nehircce dedi ki...

Canım ne güzel görüntüler . Gerçekten kilo almamak büyük başarı.sevgiler.

Selin Ergeçer dedi ki...

Nehircce,cook tesekkur ederimm :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...