Pages

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Simply Complicated

Uzun çok uzun zamandır bir türlü yazmak gelmiyordu içimden. Değil yazmak blogumu açıp bakasım yoktu. Her gün acaba yorum gelmiş mi diye blogunu kontrol eden ben, günlerdir bloguma girip bakmadım bile... Bu son gündem konuları, değişken ruh halimiz, aldığımız haberler, bir gün iyi bir gün kötü derken günler nasıl da geçip gitti, haziran ayını nasıl geçirdik anlayamadım bile.
Aslında tuhaf bir moddayım, bir şekilde hayatın akışına bırakmış gibi hissediyorum kendimi, nedense üzerimde bir yorgunluk var. Hani tam bahar yorgunluğu olarak adlandırabileceğimiz türden birşey ki tam da yazın orta yerinde "bu ne bahar yorgunluğu" derler adama...Derler evet... Hatta kendi kendine de diyordur belki ama dinleyen kim?
Zaten hiçbir zaman etrafındakileri dinleyen biri olmadı ki bu...Bu yani, yani ben... Bazen "bu" olmak ister mi insan? "Biri" olmanın ağırlığından kurtulup sadece "bu" olmak istediniz mi hiç?
Bazen böyle kaçıp gitme dürtülerim su yüzüne çıkar benim. Sadece "bu" olmak, kimsenin benden birşey beklememesi hoşuma gider bazen...Şimdi de öyle bir ruh hali bu sanırım... 
İçimden geçeni olduğu gibi yazıyorum dolayısıyla konudan konuya atlıyor veya "ne anlatıyor yahu bu kız"diyebilirsiniz, dersiniz de... Dersiniz de bugün böyle olsun mu? Bu bünyeden daha fazlası çıkmayacak bugün... 



4 yorum:

Unknown dedi ki...

o karışık ruh halini öyle iyi anladım ki bana da oluyor yazasım bakasım gelmiyor bazen. Ben hep üstüne gitme yöntemini kullanıyorum arayı fazla açınca heves kaçıyor çünkü. çok uzun ara verme:)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

hepimizde bir tükenmişlik var.

Benimhikayemdebenvarim dedi ki...

sizi cok iyi anliyorum...elim kolum kalkmiyor böyle bir bosvermislik var üzerimde.Cebi kapatip alip basimi biryerlere gitme istegi cok yogun bu aralar.Enerjimi degistirebilecek biryerlere gitmeyi cok isterdim..Deniz,kum...huzurun oldugu kalabaliktan uzak bir yer iste.:)

Selin Ergeçer dedi ki...

Modaerator,kuzum ara verme demişsin ama baktım da ondan sonra bile çok uzamış bu ara...:) evet inşallah bundan sonra bu kadar uzamayacak..Çok teşekkürler :)

Zeynep Özmen Ünlü, evet zaman zaman hepimizde var da önemli olan geçmesi. Geçmezse fena...

AycaS'Blog, bu istek sanırım hepimizde var. Deniz güneş ve kalabalık olmayan bir yer şu aralar benim de hayalim ;) umarım en kısa zamanda bu hayalinizi gerçekleştirirsiniz ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...