Pages

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Bir Çift Yürek



Benim için yaz mevsimi demek, bol kitap okuyabildiğim mevsim demek. Bloguma post girmeyi bıraktıktan bu yana ne çok kitap okudum. İşte bunlardan sonuncusu, dün bitirdiğim; Bir Çift Yürek..
Amerikalı bir kadının, Avustralya'ya gidip birkaç ayını aborjinlerle birlikte geçirmesi ve bu süre zarfında, aslında günlük koşturma tempomuzda, doğayı, hayvanları, duygularımızı nasıl hiçe saydığımızı öğrenmesi ile ilgili bir kitap. Çevremizde gördüğümüz her varlığın aslında bir amacı olduğu fakat bizim sadece görmek istediğimiz kısmını görmemizle ilgili çok güzel bölümler var. Gerçekten de hayat böyle bir şey değil mi? Yaşadığımız her zorluğun bizi daha güçlü kılacağını öğrendim mesela kitaptan... Öğrendim fakat uygulayabilecek miyim bilemiyorum. Ben de kendimi günlük koşturmaya kaptıranlardanım. Durup "bunu neden yaşadım acaba" diye düşünemiyorum. Yakın zamanda öğrenmeyi umuyorum :)

Herkese mutlu haftalar diliyorum :)


3 yorum:

Chilek dedi ki...

geçmiş yıllarda okuyup etkilnmiştim ama şimdiki farkındalıkla tekrar okumak gerekebilir ;)

nehircce dedi ki...

Ben de yıllar once okumuş çok etkilenmiştim.Okuması için bir arkadaşıma vermiş sonra geri alamamıştım :) hala alamadım..Şimdi sen yazınca keşke elimde olsa da bir kez daha okusam diye düşündüm..

Selin Ergeçer dedi ki...

Chilek, hatta kesinlikle okumalısın, 2 sene geçse bile insan bazı şeyleri farklı algılayıp farklı düşünebiliyor :)

nehircce, işte bu yüzden kitap paylaşmayı hiç sevmem :) bazılarına çok yanlış gelebilir ama benim kitabım benim kütüphanemde kalsın isterim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...