Pages

18 Temmuz 2012 Çarşamba

NYC'de bir hamburgerci; SHAKE SHACK

Shake Shack'i NYC'e gitmeden önce bir yerde okumuştum. Hamburgerinin lezzeti anlata anlata bitirilemiyordu yazıda. E benim gibi boğazına düşkün biri bunu okur da durur mu? Hemen okuyup bir kenara not etmiştim :)

Shake Shack, bir hamburgerci. Öyle bir hamburgerci ki sürekli kapısında sıra var. Hangi şubesine giderseniz gidin, uzun bir sıra sizi karşılıyor. Aşağıdaki görselde merdivenin üzerindeki sıraya dikkat ;)




Uzun sıraya giriyorsunuz. Neyse ki sıra çabuk ilerliyor. Sıra size geldiğinde siparişinizi alıp size bir alet veriyorlar. Yemeğiniz hazır olunca alet titriyor ve gidip siparişinizi alıyorsunuz.




Biz de tüm bu proseslerden geçtik ve sonunda yiyeceğimize kavuştuk :)




Lezzeti nasıl derseniz?  Biz, öncesinde öyle çok okuduk ve beklentimizi öyle yükselttik ki, biraz hayal kırıklığı yaşadık.  Kötü mü? Hiç değil. Ama sıradan... Yani öyle özel, akılda kalıcak, bağımlılık yaratacak bir lezzetmiş gibi gelmedi bize.
Yine de burger seven biri iseniz, Shake Shack aklınızda olsun, belki sizin damak tadınıza daha çok hitap eder ;)

Bu arada Shake Shack belki lezzet olarak değil ama duruş olarak kalbimi öyle bir fethetti ki, yeri bende apayrı. Neden mi? Menüsünde köpekler için ayrı bir bölüm ve ayrı yiyecekler var da ondan :)) Düşünsenize bizim burada bir restaurantın menüsünde köpekler için ayrı bir bölüm olduğunu :) Hayali bile ne kadar uzak değil mi?




Shake Shack, sadece bunun için bile sevilir :)

İşte bu da adresleri;

1) 154 East 86th Street
New York, NY

2) 215 Murray Street
New York, NY

3) 23rd St.
Manhattan, NY

7 yorum:

Unknown dedi ki...

siparişin hazır olduğunda haber veren aparata ve köpekler için hazırlanan menüye bende bayıldım canım ne güzel düşünmüşler..

Chilek dedi ki...

Hep bunu yapıyorum tokum ama ağzım sulanıyor:)))

çokoprenses dedi ki...

olsa da yesek:))

Selin Ergeçer dedi ki...

Sevilcim, çok şekerdi, görmen lazım :)

Chilekcim, heheh seviyoruz güzel yemeği kardeşim napalım :PP

çokoprenses, keşke :)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

hamburger severim. kızılkaya da severim. farklılık için arbys'e bayılırım.

Shaya dedi ki...

Merhaba Selin Hanım,

Blog'unuzda“NYC'de bir hamburgerci; SHAKE SHACK” yazınızı büyük bir keyifle okuduk.

Öncelikle Shaya hakkında sizi kısaca bilgilendirmek isteriz. Shaya Türkiye, 19 ülkede faaliyet gösteren ve uluslararası lider perakendeciler arasında yer alan M.H. Alshaya Co.’nun bünyesinde bulunmaktadır. The Body Shop, Debenhams, Topshop/Topman, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Evans, Claire’s, Payless, Le Pain Quotidien, Pinkberry ve Starbucks Coffee mevcutta Türkiye’de tarafımızdan temsil edilen markalarımızdır. Blogunuzdaki yazınızın vesilesi ile Shake Shack’in çok yakın bir zamanda, Shaya bünyesinde, ilk mağazasını İstanbul’da açacağı bilgisini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Shake Shack lezzetlerini sizlerle buluşturacak olmaktan bizler de heyecan duymaktayız; mağazamızın açılış tarihi netleştiğinde size tekrar bilgi vermekten ve mağazamızda sizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.

İlginiz ve keyifli yazınız tekrar teşekkür eder, markalarımız ile ilgili her türlü soru veya öneriniz için bizimle her zaman irtibata geçebileceğinizi ifade etmek isteriz.

Saygılarımızla,

Deniz Kaya
Shaya
www.shaya.com.tr

Selin Ergeçer dedi ki...

Deniz Kaya, öncelikle bu bilgiyi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim, eşim de ben de Shake Shack'in İstanbul'da da açılacağını duyunca çok sevindik :)
Bu konuyu blogumda da duyurmayı çok isterim, hatta hemen şimdi bu konu ile ilgili bir post hazırlayacağım...
Tekrar teşekkürler, sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...