Pages

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Bir Yumak Mutluluk

Bu kitabın ilkini yani Küçük Mucizeler Dükkanı'nı geçenlerde okumuştum. Bir Yumak Mutluluk da aslında hemen gözüme çarpmıştı ama neden bilmiyorum bu kitabın karakterinin maceralarına biraz ara vermek geçti içimden ve kitabı hemen almama rağmen, bir süre rafında bekledi. Taa ki gönlümün eşref saati gelinceye kadar :)




Kitap ilkinin tadında. Aslında mucizelere inanmak istediğiniz bir dönem varsa, tam da o dönem okunacak bir kitap çünkü yine kitabın baş kahramanı Lydia ve 3 farklı kadın portresi anlatılmış. Yine bu dükkanda kesişiyorlar ve herşey zincirleme şekilde gelişiyor.

Bu kitapla ilgili okurken hissettiğim bir şey oldu, paylaşmak istiyorum; kitabın sonunun iyi biteceği o kadar açık ki, "sonunda ne olacak acaba"dan ziyade, "sonu nasıl iyi olacak" acaba diye düşünürken buldum kendimi. Bu anlamda heyecansız bir kitap. Tam da "herşeyin iyi olacağına" inanmak istediğiniz bir dönem varsa, o dönemde okunacak bir kitap. Bir de tam yazlık ve havuz, deniz kenarı kitabı. Kolay okumalık bir çıtır çerez ;))


4 yorum:

Meyra dedi ki...

utanarak söylüyorum canım 2 aysır fırıl fırıl gezmekten okuyamıyorum ben:(( sana nasıl özeniyorum şu kitap yazılarınla.

Unknown dedi ki...

canım ben beğenrek okumuştum bu kitabı sonunun mutlu biteceğini bilerek okuyorsun ama yinede güzel..bundan sonraki bahçemde yeşeren umutlar kitabını okuyabilirsin ..bu kitap yüncü dükkanında geçmiyor:)) başka bir hikayesi var..

Selin Ergeçer dedi ki...

Meyracım çok teşekkür ederim :)) ama bunlar tam yazlık kitaplar,çıtır çerez :)

Sevilcim, öneri için teşekkür ederim, madem farklı bir konusu var okuyabilirim o halde ;)

BÜTÜ dedi ki...

canım ben bir solukta sindirella anlaşması nı okumuştum elin giderse tavsiye ederim yaz kitaplarımın arasındaydı bir anda bitiverdi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...