Pages

1 Kasım 2010 Pazartesi

Yağmurlu havada Gerilim Filmi Keyfi :))

Perşembe günü feci yağmur yağıyordu,hepiniz hatırlarsınız...Gerçi ben yağmuru seven biri olarak hiç şikayet etmedim bu durumdan aksine hoşuma da gitti. Hoşuma gitmesinin bir diğer nedeni de akşam bizim evde, hastane ekibi ile toplanıp gerilim filmi izleyecek olmamızdı...Yağmur da arkadan süper bir fon olmaz mıydı bize ;)


 
 
Sizi bilmem ama benim için, abur-cuburun eşlik etmediği film film sayılmaz :)
Eh, gördüğünüz abur-cuburlarımız da hazır olduğuna göre filme geçebiliriz dedik ve hızımızı alamayıp 2 film birden izledik :)) Tabii ki ışıkları kapatıp karanlıkta izlemeyi, sehpayı ileriye doğru itip ayaklarımızı uzatacağımız pufu koltuğa çekip yayılarak izlemeyi vs unutmadık, merak etmeyin ;) Çok güzel bir geceydi, ben kendi adıma çok keyif aldım. Zaten gerilim filmini severim. Ben sadece insanların kolunun bacağının koptuğu, kanların sular seller gibi aktığı filmleri sevmem,zaten onları izleyemem,zaten izlesem de akşam uyuyamam :))

Benim için keyifliydi, umarım film seanslarımızın devamı gelir :)
Filmleri, bıraktıkları etkiyi bir sonraki postumda paylaşacağım çünkü malum bugün pazartesi ve burası karışık ...
 
Umarım güzel  bir hafta olur
Herkesin keyif alacağı süper bir hafta diliyorum :))

6 yorum:

cecilia dedi ki...

yiyeceklere bakılırsa aynı zamanda leziz bir gün olmuş, hangi filmi izlediniz acaba? bende katillerin olduğu kanlı vahşetli filmlerden çok doğaüstü kurguların olduğu gerilim filmlerinden etkilenirim.

Chilek dedi ki...

Mis mis daha iyisi olamaz:))

Selin Ergeçer dedi ki...

Cecilia, kesinlikle leziz bir gün olduğunu söyleyebilirim :) özellikle psikolojik gerilim türleri çok hoşuma gider...Filmlerden biri possession diğeri de don't look back...2si de güzeldi,yorumlarımı yapacağım :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Chilekcim, kesinlikle daha iyisi olamaz, üstelik ertesi gün tatildi, iş bile yoktu,e daha ne olsun :))

Hande dedi ki...

Güzel yazılmış gerilim filmleri benimde favorim. Filmin sonunda ne olacağını tahmin etmek bazen hiç ummadığınız birşeyin olması heyecanlı geliyor.
"Geçen yaz ne yaptığını biliyorum" tarzındaki korku filmleri ise çok sıkıcı geliyor. Film yorumlarını bekliyorum :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Handecim, ben de sonunda sasirdigim filmleri seviyorum yani bazen oyle filmler oluyor ki sonu daha en basindan belli oluyor. Yarini yorumlarima ayiracagim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...