Pages

5 Kasım 2010 Cuma

SARELLEDEN TATLI :)

Bütün pastalardan, çöreklerden, çikolatalardan tatlı,
Tam yemelik, tam sevmelik :)
Sizce de öyle değil mi? :))


Beagle :)




















Cavalier King Charles Spaniel



Yorkshire Terrier





Golden Retriever






http://puppydogweb.com/gallery/

KEYİFLİ, HUZURLU HAFTASONLARI :))

.

8 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

ne kadar köpekten korksam da bunlar tatlı geldi banada :=)

Chilek dedi ki...

Hepsini çok seviyorum ama Golden aşkı bambaşka:)) Bu arada begaldan uzak dur derim hani şu postunu yaptığım Çakal var ya dur durak bilmeden sahiplerini delirtiyor. Evde 15 çocuk olsa o kadar:)))

Selin Ergeçer dedi ki...

Sevilcim inan ki sen onlarin canini yakmadikca,kopekler birsey yapmaz...insanlardan daha masum ve zararsizlar, hic korkma :)

Chilekcim ciddi misinn?ben de kocacik uzerinde beagle calismalari yapiyordum, vaz geciyim oyleyse...bizim de golden askimiz dorukta..bakalimm kismet ne denk gelicek ;)

Chilek dedi ki...

İnanamazsın eğitimi çok zor ve yapıları gereği aşırı şımarıklar. Evlerinde ve bahçelerinde sağlam bişi kalmadı. Eğitimi için de diğer bebişler için 1000 TL falan istiyorlarsa Beagle duyunca rakam 1750-2000 lere çıkıyor. İpe sapa gelmiyor küçük canavarlar:)))

Selin Ergeçer dedi ki...

Canımm iyi ki söyledin yani ciddi ciddi düşünüyordum beagle,ama bu şartlarda biraz zor çünkü bi kere evde yalnız kalacak,her dakika yanında değiliz vs...ama çok tatlılar yaaa eşeklerrr :)))) cin bir bakışları var,bilmiş bilmiş bakıyorlarr :))))))) neyse onu uzaktan sevelim o halde ;))

Meyra dedi ki...

çok tatlılar yaaa:)) bende pisi istiyorum ama kocişi ikna etmeye çalışıyorum:((

Selin Ergeçer dedi ki...

Meyracımm, seni en iyi ben anlarım herhalde çünkü ben de o süreçten geçtim :) ikna süreci hoş değil,ama sakın pes etme ;) umarım en kısa zamanda pisiciğine kavuşursun :))

Meyra dedi ki...

selincim inan pes etmeden azimle ikna etmeye çalışıyorum malesefki:( ama çok istiyorum buldum bile gördükten sonra sürekli çektiğim videoyu izliyorum:( ne yapmalıyım bilemedimki??tşk ederim inş kavuşurum pisiciğime:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...