Pages

15 Haziran 2010 Salı

GOLDEN RETRIEVER

Daha önce ne kadar çok Golden istediğimi hatta sevgilimle ilerde alacağımız Golden bebeğin ismini bile kararlaştırdığımızı bu yazımda anlatmıştım...
Haftasonunu Burgazada'da Kalpazankaya'da geçirdik. Çok hoş bir pazar oldu, yedik, içtik, eğlendik :))
Ve ve vee orada kim vardı?? MOJO yani Kalpazankayanın sahibinin golden köpeği :) Neredeyse bütün günü Mojoyla oynayarak geçirdim :)) E tabii o kadar oynayıp da fotograf çekilmemek olmaz diyerek hemen bir de fotograf çekildik birlikte ;)) İşte tatlı fotografımız :))



Ayrıca hızımı alamadım ve sizlere oradan buradan bulduğum çeşitli Golden bebeklerle dolu resimler buldum
sabah sabah gününüz güzel başlasın diyerekk, işte fotolar ;))












GECİKMELİ DE OLSA, HAFTANIZ GÜZEL BAŞLASINN VE GÜZEL BİTSİNN,
SÜPER Bİ HAFTA OLSUNN
HEPİMİZ İÇİN :))

9 yorum:

Chilek dedi ki...

Yerim ben onu,oynaması ne keyiflidir Golden'la. O kadar oyuncular ki buldum mu bırakmak istemiyorum. Benimde bahçeli bir evim olsun, ilk alacağım şey Golden olacak inşallah:)) Miniklerine baksana insan yanından ayırmak istemez yaaa:)

Burcu Çalışkan dedi ki...

allahım tipişlere baak :)) 2 hafta önce kalpazankaya ya gittiğimde yatıyordu mojo yine gölgede çok şeker yaa

Selin Ergeçer dedi ki...

Canımmmm kesinlikle çok haklısın yani biz de bazen sevgilimle düşünüyoruz,evimizde bi tane böyle bebek olsa,gece uyumayıp sabahlara kadar oyun oynarız onunla herhalde :))

Burcucumm o kadar tatlı kii :)) masaları geziyormuş arada,her masadan da yemek yiyormuş,o yuzden sahibi bağlamıştı çok fazla yemek yemesin diye...Bağlayınca çok bozulmuş,hiç yüzüne bile bakmıyordu kadıncağızın :))))

nehircce dedi ki...

Çok tatlı bunlar :)) Biz de çok istiyoruz oğlumla bakalım ama önce onlara uygun bir alana sahip olmalıyız diye düşünüyorum.Teraslı bir ev en azından.Aslında onlar evde de çok uslular ama.Dİlerim sen de bende en yakın zaman da sahip oluruz bu güzelliklerden birine sevgiler.

Selin Ergeçer dedi ki...

Evet çok tatlılar gerçekten de :) oğluşunla birlikte büyümesi de çok güzel olur aslında çünkü çocuklarla çok iyi anlaşıyor bu golden bebekler :) Evet teras olursa çok rahat olur ama evde de çok uslu duruyorlar.Tabii ki enerjisini harcayabilmesi için düzenli olarak dışarı çıkartılmaları da gerek..iyi düşünüp doğru zamanda almalıyız ve o dogru zaman her ikimiz için de umarım en yakın zamanda gelir ;))

Hande dedi ki...

Selincim inşallah en kısa zamanda böyle tatlı bir yavruya kavuşursun. Bu aralar seni en çok mutlu edecek şey bu sanırım :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Handecim gercekten de bu aralar boyle biseye
cok ihtiyacim var :) bakalim hayirlisi :))
guzel dilegin icin cok tesekkurler ;))

Serkan Zorlu dedi ki...

Merhabalar
1-4 aylık Golden arıyorum.zonguldak yada ereğli ve çevresinde ücretsiz ücretli sahiplendirme yapmak isteyenler ulaşabilirlerse çok sevinirim.Bir dostun ticaretinin yapılamaması taraftarıyım bu yüzden ücretsiz dost tavsiye edebilecek insanlarla irtibata geçip sahiplenebileceğimi düşündüm.Yardımcı olabilecek kişiler 05428046009 nolu telden irtibata geçerlerse sevinirim.

Selin Ergeçer dedi ki...

Serkan Zorlu, belki şöyle yapabilirsiniz, oturduğunuz bölgedeki veterinerlerle iletişime geçip yuva arayan golden olup olmadığını araştırabilirsiniz veya sizi yönlendirmelerini isteyebilirsiniz. Hatta o bölgede barınak varsa, oraları da ziyaret edip yardıma muhtaç bir dost var mı bakabilirsiniz. Sevgilerimle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...