Pages

20 Mayıs 2010 Perşembe

GINGER :)



Ginger,
Bizim ileride alacağimiz Golden Retriever cinsi kopeğimizin adı :)  

Evlendiğimizden beri sevgilimi köpek almaya ikna etmeye çalışıyorum. Sevgilim de köpekleri çok sevmesine ve bir gün kesinlikle bir köpek alacağını söylemesine rağmen, bir türlü gerçekten de kararlaştırıp alamadık. Belki de kendini hazır hissetmiyordu,bilemiyorum...
Taa ki 2 ay öncesine kadar...
1- 2 ay önce bir köpek almaya o kadar yaklaştık ki :)
Her şeyini düşündük, hayatımızı, yaşam biçimimizi, evimize hangi köpeğin uygun olup olmadığını, herşeyini hatta cinsini ve ismini bile kararlaştırdık; GINGER :) Golden Retriever cinsi bir bebek olacaktı ve ismi de Ginger olacaktı, herşey hazırdı :)

Bu dönemde ben hiç baskı yapmadım çünkü biliyorum ki, baskıyla zorlamayla köpek alınmaz...Köpek sahibi olmak o kadar büyük bir sorumluluk ve özveri ki, kişi ancak gerçekten karar verdiğinde almalı...Etrafta bir sürü yanlış karar sonucu alınıp, sokağa atılan, terk edilen köpekler var, kimisi hala eski sahibini aramakta, kimisi sokaklarda perişan olmakta... Tüm bunları gördükçe, bunun önemini daha da iyi anladım...

Sonuç mu?

Sonuçta sevgilim şu anda tüm şartların uygun olmadığını ama ileride gerçekten Gingerimizi alacağına dair bana söz verdi...Ben de kendisine inanıyorum ve Ginger'in bizim eve geleceği günü bekliyorum :)
Ginger bizim eve geldiğinde, ilk size söyleyeceğim, söz ;)








12 yorum:

Hande dedi ki...

bizde de bir tane pekingese var. sevgisi tartışılmaz ama evde bakması biraz zor. çocuktan farkları yok, büyük bir sorumluluk ve özveri istiyor.

Burcu Çalışkan dedi ki...

umarım bu süre çok uzamaz, buradan yetkililere duyurulur :)) ayrıca biliyorsun tatile gittiğinizde ginger'a kapımız her zaman açık :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Hande merhaba,
Evet ben de bir zamanlar evimde bir köpek beslemiştim, ne demek olduğunu gerçekten çok iyi biliyorum, çok haklısın, büyük bir emek ve sorumluluk...Ama o sevgisi yok mu...herşeyin ötesinde :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Burcucumm canımmm çok teşekkür ederimm :)) gerektiğinde Ginger'ı gönül rahatlığıyla size bırakabileceğimi biliyorum :)) ve evet çok uzamasa iyi olur, birileri sesimi duysun artık ;)

lale kunt dedi ki...

şu yazıyı okur okumaz blog sahibine karşı acayip bir sevgi hissettim. neden acaba? :)
çocukluğumdan beri köpek köpek diye sayıklıyorum, şu anda kendi irademle aldığım bi adet kedim, eşim tarafından hediye olarak gelmiş ikinci kedim sebebiyle evde köpeğe pek yer açamıyorum.
ikimiz için de uygun zaman gelir umarım :)
sevgiler...

Selin Ergeçer dedi ki...

Sevgili uyuz cadı :)
Sanırım beni en iyi anlayanlardan birisin :)) benimle aynı şeyleri hisseden birilerinin varlığını bilmek bile çok güzel, mesajın beni çok mutlu etti :) ve evet, doğru zamanın geleceğine kesinlikle eminim ;)
Benden o tatlı kediciklere kocamaaann opucuklerr :))

ceydabural dedi ki...

dünyanın en sevimli köpeklerinden biri goldenlar :) en kısa zamanda aranıza katılır umarım :)

Modapark.Net dedi ki...

golden retriever benimde sahip olmak için hayal ettiğim bir cinsti taaa ki tesadüfler sonucu henüz bir aylıkken yürüyemeyip poposunun üstüne düşen daha sonrada kucağıma gelen bir rus finosuna kadar...
Şuanda 3 yaşına girdi ve hala bizimle :) Adı ise Tarçın.

Selin Ergeçer dedi ki...

Sevgili Fotograf Penceremden, güzel dileğin için teşekkür ederim,inşallah :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Sevgili Modapark,
benim de böyle bir anım var :) Ben de tam beyaz bir köpiş alıcakken,bana doğru koşan küçücük simsiyah bir terrier almıştım çok eskiden :)) Tarçını benim yerime öp, benim yerime mıncık mıncık sev onu :))

Unknown dedi ki...

ya selosum seni o kadar iyi anlıyorum kiii :)) insanın hayatı degisio eve bi hayvan girdiginde...malum eevamız var senii cok ii anlıorum ama birazcık sabretttttt bakarsın kocacıgın bigün sna süpriz yapıp alırrrrrrr:))))))))))))))

Selin Ergeçer dedi ki...

Di mi Esra :) gerçekten de eve bir neşe geliyo, insanın eve gitmesi için bir nedeni oluyor :)) evet bi gün olacak,biliyorum :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...